(Cep tüyü) – Bu yılki CES için Asus, Republic of Gamers’ın 2022 lansmanını ortaya çıkarmak için sanal bir etkinlik planlıyor.

Bu yıl Asus’tan bir dizi farklı lansman görmeyi bekliyoruz ve CES 2022, heyecan verici cihazları ortaya çıkarmak için mükemmel bir zaman.

Şu anda pek bir şey bilinmemekle birlikte, bazıları halihazırda sızdırılmış olan en yeni Intel mobil CPU’ları içeren yeni oyun dizüstü bilgisayarlarını görmeyi bekliyoruz.

Bunun yanı sıra Asus, 2019’daki CES’te tanıtılan ROG Mothership GZ700’ün heyecan verici bir güncellemesine benzeyen yeni bir cihazın tanıtımını şimdiden yapıyor.


En İyi VPN 2021: ABD ve İngiltere'deki en iyi 10 VPN fırsatı

Uyarılmış? İşte nasıl izlenir.

Oyuncuların Yükselişi etkinliği ne zaman?

Rise of Gamers etkinliği, 4 Ocak 2022’de CES 2022’de gerçekleşecek. Nelerin ortaya çıktığını merak ediyorsanız, etkinliği şu saatlerde yakalayabilirsiniz:

  • Las Vegas – 11:00 PST
  • New York – 14:00 EDT
  • Londra – 19:00 GMT
  • Berlin – 20:00 CET
  • Taipei – 03:00 CST

Etkinliği eklemek için buradan resmi siteye gidebilirsiniz. takviminize ekleyin ve bir hatırlatıcı alın.

ROG etkinliği nasıl izlenir

ROG etkinliğini izlemek kolaydır. Asus’un YouTube’da zaten burada izleyebileceğiniz bir canlı yayın kurulumu var:

Alternatif olarak, Facebook’ta canlı olarak izleyebilir ve Asus’un sosyal medya profillerini takip edebilirsiniz – heyecan, Instagram ve TikTok.

Asus’un ayrıca Twitch’te ana etkinlikten kısa bir süre sonra yayınlanması planlanan özel bir oyun etkinliği var.

Adrian Willings’in yazısı. Orijinal olarak yayınlandı .





#Asus #ROG #CES #lansman #etkinliği #nasıl #izlenir #Rise