(Pocket-lint) – CES, Ocak 2022’de tekrar canlı bir etkinlik olacak ve Samsung, ana açılış konuşmasıyla bir kez daha Las Vegas’ta sahne alacak.

4 Ocak’ta Samsung Electronics’in başkan yardımcısı ve CEO’su Jong-Hee Han’ın şirketin gelecek yıl ve ötesi için vizyonunu sunması ile başlayacak.

İşte canlı olarak nasıl izleyebileceğiniz ve neler bekleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Samsung CES 2022 basın toplantısı ne zaman?

Samsung’un ilk yüz yüze CES basın konferansı 4 Ocak’ta saat 18:30’da (PST) gerçekleşecek. İşte uluslararası saatler:

4 Ocak 2022’de

  • ABD Batı Kıyısı – 18:30 PST
  • ABD Doğu Kıyısı – 21:30 EST

5 Ocak 2022’de

  • Birleşik Krallık – 2.30 GMT
  • Orta Avrupa – 03:30 CET
  • Hindistan – sabah 8
  • Japonya – 11.30 JST
  • Avustralya (Sidney) – 1.30pm AEDT

Basın etkinliğini internetten izleyebilir miyim?

Açılış konuşmasını tam burada, daha yakın zamanda yapmayı umuyoruz.

Ayrıca Samsung Newsroom sitesinde de mevcut olacak.

CES 2022’de Samsung’dan ne beklenir?

İki yıl aradan sonra ilk kez sergilenebilecek olan Samsung’un fuar alanında çok sayıda ürünü olması muhtemel.

Yeni TV’ler, AV ekipmanı ve birden fazla buzdolabı olasıdır. Sonunda Samsung Galaxy S21 FE’nin lansmanını da görmeliyiz.

Açılış konuşmasının başlığı “Yarın için Birlikte” ve ana başlıklardan biri iklim değişikliği olacak. Bu, şirketin “Dünyadaki yaşamı daha sürdürülebilir” hale getirme çabalarını içerecektir.

Mike Lowe tarafından yazılıyor. Chris Hall tarafından düzenleme. Orijinal olarak yayınlandı .





#canlı #nasıl #izlenir