(Cep tüyü) – Oyun Ödülleri her zaman harika bir fırsattır. Yılın en iyi oyunlarını duyurmanın yanı sıra, önümüzdeki birkaç ay, hatta yıllar boyunca çıkacak oyunlar için bir dizi yeni, heyecan verici fragmanı piyasaya sürüyor.

Geoff Keighley’nin ev sahipliğinde, kesinlikle takviminize koyacağınız bir program. Ve bir süredir ilk kez, bu yıl gerçekten canlı bir izleyici kitlesine sahip olacak.

İşte ne zaman ve nasıl izleyeceğiniz.

The Game Awards 2021 ne zaman başlıyor?

Akış, bugün 9 Aralık 2021 Perşembe günü Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’ndan canlı olarak yayınlanacak. PST (yerel saatle) 20:00’de başlayacak. Ne yazık ki, bu İngiltere’de saat 4’te olacağı anlamına geliyor.

İşte bölgeniz için saatler:

  • ABD batı kıyısı: 20:00 PST
  • ABD doğu kıyısı: 23:00 EST
  • Birleşik Krallık: 4am GMT
  • Orta Avrupa: 5am CET
  • Hindistan: 9.30 BT

The Game Awards 2021 nasıl izlenir

Gösteri çevrimiçi olarak yayınlanacak – 4K olarak, daha az değil. Bu sayfanın üst kısmındaki gömülü video aracılığıyla buradan izleyebilirsiniz.

Ayrıca Ödüllerin resmi YouTube ve Twitch kanallarında da yayınlanacak.

Ne bekleyebileceğinizi

Keighley, Epic Games’e (bir blog yazısı için) canlı bir orkestranın, çok sayıda ünlü misafirin geri döneceğini, ancak odak noktasının oyunlarda olacağını açıkladı – 40 ila 50 tanesi: “Biliyorsunuz, sahip olmak harika Ünlüler, müziğin olması harika ama bence gerçekten oyunlara odaklanmak önemli” dedi.

“Geçen yıl gerçekten öğrendiğimiz şey günün sonundaydı, şovu yönlendiren gerçekten oyunlar ve fragmanlar.”

Ayrıca, oyun fragmanlarının puanları arasında, miktarı “çift haneli” olabilecek birçok prömiyer olacağını da sözlerine ekledi.

Ayrıca, adayların açıklandığı ve son birkaç hafta içinde halk oylamasının yapıldığı The Game Awards da var. Resmi sitedeki 30 kategoriye buradan göz atabilirsiniz.

Ana ödül için adaylar – Yılın Oyunu – Deathloop, It Takes Two, Metroid Dread, Psychonauts 2, Ratchet & Clank: Rift Apart ve Resident Evil Village. Çok sayıda bireysel kategori de var.

Teyit edilen diğer önemli olaylar arasında Matrix Awakens Unreal Engine 5 demosunun çıkışı ve Rocksteady’s Suicide Squad: Kill the Justice League için yeni bir fragman yer alacak.

Geçen yılki etkinlik yalnızca pandemi nedeniyle sanaldı, ancak yine de üç saatten fazla süren ve öne çıkan yıldızlarla dolu bir savurganlıktı. Keanu Reeves, Christopher Nolan, Gal Gadot, Tom Holland, Brie Larson ve The Muppets. Bu sefer ne bekleyeceğinizi anlamak için aşağıdan izleyebilirsiniz.

Rik Henderson tarafından yazılıyor. Orijinal olarak yayınlandı .





#Canlı #yayın #tarihi #nasıl #izlenir