(Cep tüyü) – Bir dizi büyük teknoloji markasının önümüzdeki yıl için büyük duyurular yapmasıyla CES 2022 hızla yaklaşıyor. Geçen yıl olduğu gibi, çoğu çevrimiçi olacak. Yani neler olduğunu öğrenmek istiyorsanız, izlemek için canlı akışı yükleyebilirsiniz.

Intel’in bu sefer CES 2022’de bir dizi heyecan verici şeyi duyurması bekleniyor. Şirketin Alder Lake dizüstü bilgisayar CPU’larını fuarda sergilemeye hazırlandığını gösteren sızıntıları zaten gördük. Ayrıca ARC Alchemist grafik dizisi hakkında daha fazla şey duymayı bekliyoruz, ancak Mart 2022’ye ertelendiği söylentileri var.

Neyin duyurulduğunu öğrenmek istiyorsanız, işte nasıl izleyeceğiniz.

Intel CES 2022 etkinliği ne zaman oluyor?

Intel, sunumunun 4 Ocak’ta gerçekleşeceğini onayladı. Takviminize eklemek için resmi siteye gidebilirsiniz.

Intel’in kıdemli liderleri iki ana konuda haber paylaşacaklar – kişisel bilgi işlem ve otomatik sürüş teknolojisi. Gösteriye ilk olarak Intel’in Müşteri Bilgi İşlem Grubu’nun başkan yardımcısı ve genel müdürü Gregory Bryant ve Mobileye CEO’su Prof. Amnon Shashua başkanlık edecek.

Ana etkinlik aşağıdaki zamanlarda gerçekleşecek şekilde ayarlanmıştır:

  • Batı Kıyısı ABD: 10:00 PST
  • Doğu Sahili ABD: 13:00 EST
  • Birleşik Krallık: 18:00 GMT
  • Orta Avrupa: 19:00 CET

Intel sunumu nasıl izlenir

Akış büyük olasılıkla Intel’in Haber Odasında ve şirketin YouTube kanalında izlenebilecek.


Logitech MX Keys Mini ile klavyenizi küçültmeyi ve kablosuz çalışmayı düşünmeniz için 5 neden

Intel muhtemelen ne duyurur?

Son sızıntılara dayanarak, Intel’in Alder Lake CPU’larının mobil SKU’larını açıkladığını göreceğimizden oldukça eminiz. Güçlü Ultrabook’lar ve ince ve hafif oyun dizüstü bilgisayarları için çeşitli varyantlar dahil.

Yakın zamanda Intel’in ARC Alchemist grafik kartlarının piyasaya sürüldüğünü duymuş olsak da, Mart’a kadar geri itildiler, bunlar hala ortaya çıkıyor. Resmi gösteri sayfasında Intel Arc ve Intel XeSS’den bahsediliyor, bu yüzden en azından olanlardan bazılarını sergiliyor olabilir. Bu tür bir demonun yanı sıra:

Doğal olarak etkinlikten çıkan haberleri takip edeceğiz, bu yüzden Pocket-lint’e de göz kulak olun.

Adrian Willings’in yazısı. Orijinal olarak yayınlandı .





#Intelin #CES #sunumu #nasıl #izlenir