(Cep tüyü) – MSI, bu yılki CES’teki fiziksel varlığını iptal etti ve bunun yerine en son ürünlerini sergilemek için çevrimiçi etkinlikler düzenliyor.

Şirket, Ocak ayının başlangıcı için iki etkinlik hazırladı – MSI Gameverse ve MSI-VERSE. Bu iki farklı MSI etkinliği, oyun ve içerik oluşturma ürünleri de dahil olmak üzere MSI’ın 2022 serisi için çeşitli ürünleri sergilemek üzere ayarlandı.

MSI CES sanal etkinlikleri hakkında bilmeniz gereken her şey burada.

Ne oluyor?

MSI’ın iki farklı etkinliği vardır – MSI Gameverse ve MSI-VERSE. MSI Gameverse, MSI’ın 2022 için en yeni dizüstü bilgisayar serisini sergilemeye hazırlanıyor.

MSI-VERSE, Oyun, İçerik Oluşturma ve İş ve Üretkenlik olmak üzere üç farklı odak alanına bölünmüştür. İkinci etkinlik hayranlar için ilginç olmalı, çünkü sadece ne olacağını görmekle kalmayıp aynı zamanda oyunlara katılma ve ödüller kazanma şansına da sahip olacaksınız.

MSI Oyun Evreni

MSI Gameverse’in 4 Ocak’ta çıkması planlanıyor.


En iyi dizüstü bilgisayar 2022: Profesyoneller, öğrenciler ve sıradan kullanıcılar için en iyi bütçeli ve birinci sınıf dizüstü bilgisayarlar

Lansman için küresel zamanlar:

  • San Francisco – 13:00 PDT
  • New York – 16:00 EDT
  • Londra – 21:00 GMT
  • Berlin – 22:00 CEST
  • Taipei – 05:00 CST

Direk buradan izleyebilirsiniz:

Alternatif olarak, şuraya gidin: resmi sitesi ve takviminize ekleyin.

MSI-VERSE

MSI-verse’in 5 Ocak’tan sonraki gün yayınlanması planlanıyor. Lansman için küresel zamanlar:

  • San Francisco – 10:00 PDT
  • New York – 13:00 EDT
  • Londra – 18:00 GMT
  • Berlin – 19:00 CEST
  • Taipei – 03:00 CST

Daha fazlasını öğrenmek için MSI’ın sosyal kanallarını takip edin – YouTube, heyecan, Facebook ve Instagram.

Adrian Willings’in yazısı. Orijinal olarak yayınlandı .





#MSIın #iki #sanal #CES #vitrini #nasıl #izlenir #MSI #Gameverse