(Cep tüyü) – Nvidia, CES 2022 çabalarının bir parçası olarak çevrimiçi bir “özel adres” konferansına ev sahipliği yapıyor.

Şirket, adres sırasında bazı büyük duyurular yapmayı planladığını doğruladı. Bunlar, hızlandırılmış bilgi işlemdeki en son atılımlar ve oyundan kendi kendine giden araçlara kadar her şey hakkında konuşmaları içerecek.

En son söylentilere inanılırsa, Nvidia, RTX serisi grafik kartı serisine başka bir ekleme daha ortaya çıkarmaya hazırlanıyor olabilir. Son zamanlarda 40 serisinin 2022’de piyasaya sürülebileceğini duyduk, şimdi RTX 3090 Ti şeklinde yeni bir amiral gemisi olabileceğine dair ipuçları var.

Daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, gösteriyi canlı olarak nasıl izleyeceğiniz ile ilgili ayrıntılar burada.

Nvidia CES Özel Adresi ne zaman?

Nvidia, çevrimiçi CES 2022 etkinliğine 4 Ocak 2022’de saat 08:00 PST’de (İngiltere saati ile 16:00) ev sahipliği yapacak. Bunlar, dünyanın çeşitli yerlerindeki bazı önemli konumlardaki başlangıç ​​saatleridir:

  • Birleşik Krallık: 16:00 GMT
  • Orta Avrupa: 17:00 CET
  • Doğu Sahili ABD: 11:00 EST
  • Batı Kıyısı ABD: 08:00 PST
  • Japonya: 2:00 JT

Nvidia Özel Adresi nerede izlenir

Nvidia Özel Adresini kaçırmadığınızdan emin olmak için resmi siteye gidebilir ve takviminize eklemek için tıklayabilirsiniz.

Ayrıca Nvidia’nın Twitch kanalından da izleyebileceksiniz. YouTube kanalı, Facebook sayfası veya Twitter hesabı.

Nvidia GeForce RTX etkinliğinde neler bekleyebilirsiniz?

Nvidia henüz hiçbir şeyi doğrulamadı, ancak söylentiler RTX 3090 Ti’yi göreceğimizden şüpheleniyor. 21Gbps artırılmış bellek bant genişliğine sahip 24 GB GDDR6X RAM’e sahip olduğu düşünülen yeni bir amiral gemisi.

RTX 3080, RTX 3070 Ti ve RTX 3060 masaüstü ekran kartlarının daha fazla performans sunacak şekilde güncellenip geliştirileceğine dair söylentiler de var.

RTX 3080 Ti’nin dizüstü bilgisayarlar için tasarlanmış ve 16 GB GDDR6 belleği sallayan bir mobil sürümünü de görebiliriz. Bir RTX 3070 Ti mobil GPU da görünebilir.

Bu söylenti çok fazla, bu yüzden etkinliğin daha fazlasını öğrenmesini beklememiz gerekecek.

Maggie Tillman tarafından yazılıyor. Rik Henderson’ın düzenlemesi. Orijinal olarak yayınlandı .





#Nvidianın #CES #özel #adresi #nasıl #izlenir