(Cep tüyü) – Qualcomm, her yıl Snapdragon Tech Summit’te en yeni ve en iyi teknolojisini sunar ve 2021 de farklı değildir.

Hawaii’de düzenlenen bu yılki geri dönüşler yüz yüze bir etkinlik olacak, ancak canlı olarak takip etmeniz için yine de çevrimiçi olarak yayınlanacak.

İşte o zaman, açılış konuşmasını çevrimiçi olarak nasıl izleyeceğiniz ve ne bekleyeceğiniz ile ilgili ayrıntılar.

Qualcomm Snapdragon Teknoloji Zirvesi ne zaman

Etkinlik, bu yıl iki güne bölünecek – bugün, 30 Kasım ve yarın, 1 Aralık – her gün aynı saatte başlayan açılış konuşmaları ile. Uluslararası izleyiciler için yerel saatler:

  • 13:00 HST (Hawaii Standart Saati)
  • 15:00 PST (Batı Kıyısı ABD)
  • 18:00 EST (Doğu Kıyısı ABD)
  • 23:00 GMT (İngiltere)
  • 00:00 +1 CST (Avrupa)
  • 19:00 +1 SGT (Singapur / HK / Tayvan)

Qualcomm’un Teknoloji Zirvesini nasıl yayınlayabilirim?

1. gün yayınını bu sayfanın üst kısmından izleyebilirsiniz.

Şirket ayrıca etkinlikleri YouTube’da canlı olarak yayınlayacak ve heyecan kanallar – takip edebileceğiniz yerler #SnapdragonZirvesi en son için etiketleyin. Veya etkinlik ve duyurularla ilgili e-posta uyarılarına kaydolmanın mümkün olduğu Qualcomm web sitesine gidebilirsiniz.

Snapdragon Teknoloji Zirvesi’nden ne beklenebilir?

Tech Summit her zaman birinci sınıf Snapdragon platformuyla ilgilidir, bu nedenle Qualcomm şüphesiz 4nm gelecekteki yonga setini sergileyecektir.

Daha kapsamlı bir anlayış için bu üründeki yenilikler ve geliştirilmiş özellikler hakkında bir döküm özelliği getirmek için etkinlikte olacağız.

Qualcomm ayrıca etkinliklerin “kamera, yapay zeka, ses, oyun ve bağlantı genelinde sektör lideri teknoloji yeniliklerini sergileyeceğini” söyledi. Şirketin CEO’su Cristiano Amon, sunumda liderlik edecek. Snapdragon’un bu çeşitli alanlardaki ilerlemelerini sergilemek için cihaz maketlerini görmek alışılmadık bir durum değil.

Ancak Motorola, Xiaomi, Lenovo ve Microsoft gibi büyük isimler de Qualcomm’un gelişmelerinin yakın gelecekte ürünlerini nasıl geliştireceğini göstermek için hazır olacak.

Mike Lowe tarafından yazılıyor. Rik Henderson’ın düzenlemesi. Orijinal olarak yayınlandı .





#Qualcomm #vitrini #nasıl #izlenir